Onze visie

Wij zijn een bedrijf dat zich richt op eerlijke en rechtvaardige handel. Het is onze visie om deze wereld een betere plek te maken door bedrijven die bijdragen aan betere leefomstandigheden in ontwikkelingslanden te ondersteunen.

We geloven dat er geen mens op aarde is die verlangt naar een baan in de prostitutie of naar betrokkenheid in de mensenhandel. Daarom ondersteunen we bedrijven die waardige banen creëren zodat mensen een gezond alternatief als baan kunnen krijgen en een uitweg uit de wereld van prostitutie.

We staan voor rechtvaardige handel met eerlijke prijzen en transparantie in onze werkwijze.

MENSENHANDEL TEGENGAAN DOOR EERLIJKE HANDEL

HOE GAAN WIJ TE WERK?
Meer informatie (Engels)

GA MET ONS DE STRIJD TEGEN DE MENSENHANDEL AAN

Wat kunnen we voor jou betekenen

We zijn gespecialiseerd in het in gang zetten van een goede verkoopstroom en marketing. We zijn constant op zoek naar gaten in de verkoopmarkt om op te vullen met fair trade producten. Dit doen we door vlot te reageren op veranderingen in de markt en trends, door producten uit te testen in onze verkooppunten en door klantonderzoek. We houden ervan om bedrijven te versterken door ze met andere bedrijven te verbinden en om door zo samen te werken sterke netwerken op te zetten. We zijn er trots op dat we andere bedrijven mogen dienen in het vergroten van hun impact in ontwikkelingslanden. We ondersteunen onze contacten met het vergroten van hun netwerk en door advies te geven op het gebied van verkoop.

Onze services

NETWERKEN EN MARKTONDERZOEK

Zonder netwerk is er geen verkoop. Daarom helpen we graag met het kijken naar mogelijkheden om een sterke verkoopdoorstroom op te zetten. Dit kunnen we doen op verschillende manieren; van het maken van websites tot marktonderzoek tot de verkoop uittesten op onze verkooppunten.

MARKTONDERZOEK EN WEBSITES bouwen

Samen met jou denken we na over een effectieve marktstrategie en het beeld dat je laat zien naar je klanten toe. We helpen een sterk en gezond beeld van het bedrijf neer te zetten naar je klanten toe.

Onze producten

DECORATIEVE, MET DE HAND GEMAAKTE EENDJES VAN BAMBOE

We importeren prachtige, met de hand gemaakte eendjes. De eendjes zijn gemaakt van duurzaam verkregen hout door een bedrijf in Indonesië. Dit bedrijf redt de levens van de vrouwen in Indonesië die normaal geëxploiteerd worden. Dit doen zij door waardige banen aan te bieden waar deze vrouwen hun gezin mee kunnen onderhouden. Ze worden hier met waardigheid behandeld en krijgen training in hun werkzaamheden zodat ze zichzelf kunnen ontwikkelen. Op deze manier krijgen meerdere families in Indonesië een manier om aan de armoede te ontsnappen en een hoopvolle toekomst op te bouwen.

WE WILLEN DE WERELD SAMEN MET JOU VERBETEREN. HEB JE EEN BEDRIJF MET EEN HULPVRAAG, BEHOEFTE AAN MARKTONDERZOEK OF GEWOON IEMAND EVEN DIE MET JE MEEDENKT? DAN KUNNEN WE ELKAAR MISSCHIEN HELPEN! WE WILLEN GRAAG DE MOGELIJKHEDEN VERKENNEN DIE EEN SAMENWERKING KAN BIEDEN!

BEN JE EEN INDIVIDU DIE DE WERELD WIL VERBETEREN DOOR HET UITOEFENEN VAN HANDEL MAAR JE WEET NIET WAAR JE MOET BEGINNEN? STUUR ONS EEN BERICHT EN WE KUNNEN JE HELPEN DOOR ADVIES TE GEVEN EN EVENTUEEL MOGELIJKHEDEN BIEDEN OM DAAR IN VAN START TE GAAN!

LATEN we samenwerken

13 + 5 =

VOEL JE VRIJ OM CONTACT OP TE NEMEN VOOR ADVIES, OM TE ZIEN HOE WE ELKAAR VAN DIENST KUNNEN ZIJN OF VOOR EEN GOED GESPREK

info@telkamptrading.com

Facebook

LinkedIn

 Kamer van koophandel

nummer:  72300280